top of page

De werkende kracht van
A-Mano II

Ontdek keuken in ons restaurant A-Mano II.

 

We verwelkomen u graag in ons sfeervolle etablissement, waar onze passie voor heerlijk eten en uitmuntende gastvrijheid samenkomen.

Bij A-Mano II bieden we u een unieke culinaire ervaring die uw smaakpapillen zal betoveren.

Alex

Als jong geweld met veel goesting staat Alexander mee in de keuken van het restaurant. Naast de genetisch meegekregen passie voor eten en drinken, is het een zaligheid om lekker eten en gezelligheid met andere te mogen delen. Gelukkige mensen zien, maakt gelukkig.

"Niets maakt meer gelukkig, dan het geluk te delen" - Alexander

. ​​

Joost heeft al verschillende keukens onder zijn vleugels genomen en ook hier is zijn ervaring niet ver te zoeken. Zijn waarde aan het ambachtelijke is nog steeds in elke hap te vinden. Met liefde en met de hand worden hier de borden gemaakt en afgewerkt en dat proeven we.

"At the end of the day, it was only food" - Joost

STERCK_A_26_karackter_A-Mano-34_edited.jpg
STERCK_A_26_karackter_A-Mano-34_edited.j
Afbeelding Noella_edited.jpg
Kopie van Afbeelding Noella_edited.jpg

Noëlla

Met een warme lach verwelkomt ze iedereen en voelt het net als thuiskomen. Een aangenaam en gezellige sfeer dat moet de bedoeling zijn. Daarom halt ze ook keer op keer alles uit de kast om dat gevoel aan tafel te brengen. We zijn dan ook meer dan blij dat ze hier elke keer weer in slaagt. 

Naast onze vaste equipe zijn er nog tal van mensen die onze zaak mee draaiende houden. Daarom willen we ook een speciale woordje uitbrengen om hen te bedanken. Dominique en  Katrijn,  Yoshi en Lena, Loes en Daria, Jontahan en Nick, Hanne en Lotte, Caroline, Lies en Bart, Iilias en Lucas, Dorien, Sam en Jimmy, Yarfae... 

en al zij die ons zonder twijfel komen helpen, een dikke merci dat jullie er voor ons zijn.

bottom of page