top of page

Onze openingtijden

Maandag en dinsdag

gesloten

 

Woensdag t.e.m. zondag 

open vanaf 11u00

Keuken van

12u00 tot 21u00

Vergaderen bij A-Mano II

Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor uw volgende bedrijfsvergadering? Bij A-Mano II bieden we een stijlvolle en goed uitgeruste zaal op onze bovenverdieping, die aan uw zakelijke behoeften kan voldoen. Onze zaal biedt de ideale setting voor vergaderingen, presentaties, netwerking en andere zakelijke gelegenheden.

Onze vergaderzaal straalt een professionele en toch warme sfeer uit, waardoor uw gasten zich direct op hun gemak voelen. Met voldoende ruimte en comfortabele zitplaatsen biedt onze zaal plaats aan tot 14 personen, afhankelijk van de gewenste opstelling. Daarnaast kunnen wij extra apparatuur, zoals een projector, scherm, geluidsinstallatie en draadloze internettoegang voorzien, zodat u probleemloos presentaties kunt geven en multimedia kunt delen.

Bij A-Mano II koppelen graag het nodige aan het aangename. Daarom kan er ook voor een aangepaste lunchformule opgesteld worden om aan uw wensen te voldoen. Ons keuken team bereiden een scala aan heerlijke gerechten, met zorg samengesteld uit verse en hoogwaardige ingrediënten. Of u nu kiest voor een lichte lunch, een uitgebreid diner of een speciaal samengesteld menu, we bespreken het graag samen met U. 

Heeft U interesse? Stuur ons zeker een mailtje met uw vraag en we stellen U graag de opties voor.

DSC02303_edited.jpg
bottom of page