top of page

Het A-Mano team

"A-Mano II zou er niet zijn zonder ons fantastische team. Ik ben dan ook meer dan trots dat ik met hen mag samenwerken. Zonder hen, hun inzichten en inspiratie zou A-Mano II niet gegroeid zijn zoals  het nu is."

- Alexander.

 

Ik kan hen dan ook niet genoeg bedanken. Toch wil ik ook ieder van hen in de spotlights zetten en hen de erkenning geven die ze daadwerkelijk verdienen. Zo krijgt ook U de kans om hen een beetje te leren kennen.

Alex

Als jong geweld met veel goesting staat Alexander mee in de keuken van het restaurant. Naast de genetisch meegekregen passie voor eten en drinken, is het een zaligheid om lekker eten en gezelligheid met andere te mogen delen. Gelukkige mensen zien, maakt gelukkig.

"Niets maakt meer gelukkig, dan het geluk te delen" - Alexander

IMG_0066.jpg
Afbeelding Joost.PNG

Jos

Joost heeft al verschillende keukens onder zijn vleugels genomen en ook hier is zijn ervaring niet ver te zoeken. Zijn waarde aan het ambachtelijke is nog steeds in elke hap te vinden. Met liefde en met de hand worden hier de borden gemaakt en afgewerkt en dat proeven we.

"At the end of the day, it was only food" - JoostNoëlla

 

Met een warme lach verwelkomt ze iedereen en voelt het net als thuiskomen. Een aangenaam en gezellige sfeer dat moet de bedoeling zijn. Daarom halt ze ook keer op keer alles uit de kast om dat gevoel aan tafel te brengen. We zijn dan ook meer dan blij dat ze hier elke keer weer in slaagt. 

Afbeelding Noella.PNG

En niet te vergeten...

Naast onze vaste equipe zijn er nog tal van mensen die onze zaak mee draaiende houden. Daarom willen we ook een speciale woordje uitbrengen om hen te bedanken. Dominique en  Katrijn,  Yoshi en Lena, Loes en Daria, Margaux en Kim, Jontahan en Nick, Fien en Gemma, Hanne en Lotte, Caroline, Lies en Bart, Iilias en Lucas, Dorien en Jimmy ... 

 

en al zij die ons zonder twijfel komen helpen, een dikke merci dat jullie er voor ons zijn.

bottom of page