Onze openingtijden

Maandag en dinsdag

gesloten

 

Woensdag t.e.m. zondag 

open vanaf 11u00

Keuken van

12u00 tot 21u00

Sluiting

Wij zijn met vakantie van 5 t.e.m. 20 september. Vanaf 21 september zijn we er weer.

Gerechtjes afhalen

Afhalen kan vanaf 

van woensdag t.e.m. zondag. 

Welkom bij A-Mano II

Hier vindt U een overzicht van onze recente berichten i.v.m. evenementen, organisatie, opening etc. Kijk gerust eens rond op onze site en hopelijk tot snel.

BBQ

zondag 4 september 2022

Zondag 4 september organiseren wij een nieuwe editie van onze zomerse BBQ. Vanaf 17u00 is iedereen welkom om te komen genieten van een heerlijk assortiment vlees en vis, die à la minute gebakken wordt op de plancha BBQ. Daarnaast kunnen jullie smullen van verschillende groentjes, andere bijgerechten en sauzen.

€ 35.00 p.p. (excl. dranken)

* Gelieve tijdig Uw plekje te reserveren

BBQ 4Spetember_4x.png
BBQ Formule_4x.png
Corona

-Na de persconferentie van 4 maart 2022-

---kort overzicht---

Momenteel zijn bijna alle maatregelen weggevallen. Dit wil zeggen dat U terug kan komen geniet zoals voordien. CST is niet langer van toepassing en moet dus niet meer getoond worden bij het betreden van de zaak. U bent ook niet langer verplicht een mondmasker te dragen. 

Uitgebreid overzicht van de kleurcodes vindt U hier.

Ook onze afhaalservice breiden we uit

 - mei 2021

U kan nu op al onze openingsdagen Uw gerechtjes bestellen en komen afhalen. Deze zijn dezelfde gerechtjes als de gerechten van de menu. Als U voor de dag zelf wil bestellen, vragen we U om telefonisch Uw bestelling door te geven. Zo hebben we zeker Uw bestelling op tijd. 

Wie we zijn en wat we doen

Met restaurant A-Mano II willen we vooral de huiselijke sfeer aan tafel brengen. Met heerlijke gerechten, gezellige omgeving en aangename bediening hopen we U steeds van een fantastische ervaring te voorzien. Naast het restaurant hebben we ook een gastentafel boven, onze Table D'Hôtes. Hier kan U terecht om onder andere te vergaderen en familie gelegenheden te vieren. Zo willen we U net dat kleine extraatje geven. Buiten onze eigen locatie kan U ook vragen om U evenement op Uw locatie te voorzien. Dit kan onder afhaal voor traiteur en feesten, maar eveneens brengen we restaurant aan huis. Meer info volg zo snel mogelijk.