Onze openingtijden

Maandag en dinsdag

gesloten

 

Woensdag t.e.m. zondag 

open vanaf 11u00

Keuken van

12u00 tot 21u00

Sluiting

Gerechtjes afhalen

Afhalen kan vanaf 

van woensdag t.e.m. zondag. 

Welkom bij A-Mano II

Hier vindt U een overzicht van onze recente berichten i.v.m. evenementen, organisatie, opening etc. Kijk gerust eens rond op onze site en hopelijk tot snel.

BBQ

19 juni 2022

Zondag 19 juni organiseren wij een nieuwe editie van onze zomerse BBQ. Jullie zijn vanaf 17u welkom om te komen genieten van een heerlijk assortiment vlees en vis, die à la minute gebakken wordt op de plancha BBQ. Daarnaast kunnen jullie smullen van verschillende groentjes, andere bijgerechten en sauzen.

€ 35.00 p.p. (excl. dranken)

* Gelieve tijdig Uw plekje te reserveren

MockUp- poster BBQ.png
Corona

-Na de persconferentie van 4 maart 2022-

---kort overzicht---

Momenteel zijn bijna alle maatregelen weggevallen. Dit wil zeggen dat U terug kan komen geniet zoals voordien. CST is niet langer van toepassing en moet dus niet meer getoond worden bij het betreden van de zaak. U bent ook niet langer verplicht een mondmasker te dragen. 

Uitgebreid overzicht van de kleurcodes vindt U hier.

Ook onze afhaalservice breiden we uit

 - mei 2021

U kan nu op al onze openingsdagen Uw gerechtjes bestellen en komen afhalen. Deze zijn dezelfde gerechtjes als de gerechten van de menu. Als U voor de dag zelf wil bestellen, vragen we U om telefonisch Uw bestelling door te geven. Zo hebben we zeker Uw bestelling op tijd. 

Wie we zijn en wat we doen

Met restaurant A-Mano II willen we vooral de huiselijke sfeer aan tafel brengen. Met heerlijke gerechten, gezellige omgeving en aangename bediening hopen we U steeds van een fantastische ervaring te voorzien. Naast het restaurant hebben we ook een gastentafel boven, onze Table D'Hôtes. Hier kan U terecht om onder andere te vergaderen en familie gelegenheden te vieren. Zo willen we U net dat kleine extraatje geven. Buiten onze eigen locatie kan U ook vragen om U evenement op Uw locatie te voorzien. Dit kan onder afhaal voor traiteur en feesten, maar eveneens brengen we restaurant aan huis. Meer info volg zo snel mogelijk.