top of page

U kan ons contacteren

per telefoon op

04 68 04 06 92

per mail naar

info@a-mano.be

of

via het contactformulier

Statietraat 1,

2840 Rumst

BTW: BE07 29 78 41 51

Onze openingtijden

Maandag - Dinsdag 

gesloten

Woensdag - Zondag 

Vanaf 11u doorlopend open

Keuken open

vanaf 12u00 - 15u00

en van 18u00 - 21u00

Sluiting

van ​ 3 t.e.m. 15 september

vanaf 16 september terug open

Welkom bij A-Mano II

Wie we zijn en wat we doen

Ontdek keuken in ons restaurant A-Mano II.

 

We verwelkomen u graag in ons sfeervolle etablissement, waar onze passie voor heerlijk eten en uitmuntende gastvrijheid samenkomen. Bij A-Mano II bieden we u een unieke culinaire ervaring die uw smaakpapillen zal betoveren.

In onze menukaart nemen we de Vlaamse klassiekers graag hand in hand met de zuiderse landen, waarbij we gebruikmaken van verse, seizoensgebonden ingrediënten en authentieke recepten. Ons ervaren team creeërt met vakmanschap en creativiteit, heerlijke gerechten die een perfecte balans tussen traditie en innovatie belichamen. Van huisgemaakte pasta en pizza tot verrukkelijke vlees- en visgerechten.

Bij A-Mano II staat gastvrijheid centraal. Ons team zorgt ervoor dat u zich direct thuis voelt. We streven ernaar om elke gast een onvergetelijke ervaring te bieden, of u nu komt voor een intiem diner voor twee, een gezellige avond met vrienden of een speciale gelegenheid.

Naast onze uitstekende keuken en gastvrijheid bieden we ook een uitgebreide wijnkaart met zorgvuldig geselecteerde wijnen uit verschillende landen en regio's. 

A-Mano II is gevestigd op een rustige locatie in het hart van Rumst. Het elegante interieur, gecombineerd met warme kleuren en een gezellige sfeer, creëert de ideale setting voor een onvergetelijke culinaire ervaring.

 

Of u nu komt voor een romantisch diner, een zakelijke bijeenkomst of een feestelijke viering, bij A-Mano II bent u altijd aan het juiste adres.

Kom langs bij A-Mano II en laat ons uw zintuigen prikkelen met onze verfijnde gerechten, uitstekende service en gastvrije sfeer.

 

Naast het restaurant hebben we ook een gastentafel boven, onze Table D'Hôtes. Hier kan U terecht om onder andere te vergaderen en familie gelegenheden te vieren. Zo willen we U net dat kleine extraatje geven. Buiten onze eigen locatie kan U ook vragen om U evenement op Uw locatie te voorzien. Dit kan onder afhaal voor traiteur en feesten, maar eveneens brengen we restaurant aan huis.

Reserveer vandaag nog uw tafel en maak kennis met de ongeëvenaarde smaken van Italië in ons restaurant. We kijken ernaar uit u binnenkort te verwelkomen!

Voor meer informatie en reserveringen kunt u terecht op onze website: www.a-mano.be.

bottom of page