Bestellen en afhalen

U kan steeds bestellen voor

woensdag t.e.m. zondag

 

Voor meer info contacteer ons op 04 68 04 06 92

op stuur ons een mailtje naar info@a-mano.be

Als U voor de dag zelf besteld, gelieve dan telefonisch Uw bestelling door te geven

Onze Corona-Updates

Gerechten afhalen voor thuis

Ook zij die liever nog wat thuis blijven zijn we niet vergeten. Al onze gerechten kan U bestellen om thuis hetzelfde restaurant gevoel naar boven te brengen. 

Als de weersomstandigheden het niet toelaten om op het terras te eten dan kunnen bestellingen tot 18u worden afgehaald.

De Maatregelen

Hoe zal Uw bezoek er nu uitzien? Als klant kan U terecht op ons terras van 11u tot 22u. Na 22u moet iedereen de zaak verlaten hebben. 

U bent verplicht een mondmasker te dragen wanneer U binnenkomt (ook als U langst het terras binnenkomt), wanneer U vertrekt en tijdens het sanitair bezoek. U mag Uw mondmasker afzetten wanneer U aan Uw tafel zit. 

We vragen ook om aan de inkom even te wachten tot iemand van het personeel U naar Uw tafel begeleid. Zo hebben ze de tijd om alles te ontsmetten en klaar te zetten zodat U in alle rust en veiligheid kan genieten van Uw bezoek.

U mag het gebouw enkel binnen om gebruik te maken van het sanitair en om af te rekenen (al verkiezen we om tot bij U aan de tafel te komen). Gebruik bij voorkeur ook de zij ingang om binnen en buiten te gaan. Zo moet U het gebouw niet onnodig betreden. 

Onze tafels en stoelen worden gezet zodat de afstand altijd 1,5 meter tussen ieder tafelgezelschap gegarandeerd is. We vragen dan ook geen tafels te verzetten. Indien er een probleem is, helpen we U met alle plezier. 

Vrienden of kennissen gezien? Dat kan natuurlijk altijd. Toch moeten we vragen aan iedereen om in zijn eigen bubbel te blijven en aan zijn eigen tafel te blijven zitten. 

In onze zaak is er voldoende alcoholgel en ontsmetting voorzien voor U.